Obiskali smo Digitalno računovodsko konferenco v Londonu

Aprila je v Londonu potekal dvodnevni dogodek, ki je bil namenjen računovodjem in finančnim strokovnjakom, ki so si želeli spoznati prihodnost tehnologije na področju računovodstva in financ. Konferenco je obiskala tudi naša ekipa HLB FINSERVISA, saj je bila to odlična priložnost za spoznavanje trendov prihodnosti in mreženje. Na konferenci je nastopilo več kot 100 zanimivih govorcev in 160 razstavljavcev, ki so predstavili nova orodja ter koristne nasvete in vpoglede v prihodnost računovodske prakse.

Letošnja izdaja se ni osredotočala zgolj na digitalno transformacijo in avtomatizacijo praks, temveč je ponudila tudi izobraževalna predavanja in priložnosti za mreženje računovodjem in finančnim direktorjem, ki si želijo ostati v koraku z digitalnimi trendi.

Dodatno so lahko vsi udeleženci tudi raziskovali različne inovacije na predstavitvenih postajah in odrih, ki so bili namenjeni praktičnemu učenju in izobraževanju o tem, kako najbolje zadovoljiti potrebe strank in kako uvesti nove potrebne storitev.

Obisk Digitalne računovodske konference v Londonu je bil tako idealen za odkrivanje novih tehnologij, ki bodo revolucionirale našo prakso.

Obiskali smo Digitalno računovodsko konferenco v Londonu!
Image