FIN SERVIS postal neodvisni član HLB INTERNATIONAL

Z veseljem sporočamo, da je FIN SERVIS postal neodvisni član HLB INTERNATIONAL, globalne mreže neodvisnih svetovalnih in računovodskih podjetij. Globalna mreža HLB INTERNATIONAL, ki je sicer osma največja na svetu, deluje v 156 državah, s pomočjo 40.831 strokovnjakov pa združuje lokalno strokovno znanje z globalnimi zmogljivostmi ter tako zadovoljuje potrebe svojih strank.

S tem partnerstvom se za FIN SERVIS začenja novo obdobje, ki simbolizira naš razvoj od enega izmed vodilnih nacionalnih računovodskih servisov do podjetja, vpetega v globalno okolje. Novo partnerstvo nam omogoča, da svoje strokovno znanje predstavimo širnemu svetu ter tako širimo svoja obzorja.

Po drugi strani pa svojim strankam s tem partnerstvom omogočamo spremljanje najboljših mednarodnih praks, ponujamo podporo celotne mreže ter enostavno širitev na tuje trge.

Ob tem mejniku smo spremenili tudi ime podjetja, ki se zdaj glasi HLB FINSERVIS, temu pa je prilagojena tudi celostna grafična podoba. HLB FINSERVIS, ki je nastal na trdih temeljih 28-letnega delovanja podjetja FIN SERVIS, je tako edini predstavnik mreže HLB v Sloveniji.

Navdušeni smo nad novim korakom in verjamemo, da bomo še naprej ustvarjali najboljše celovite rešitve za uspešno in učinkovito poslovanje podjetij ter se skupaj z vami razvijali in rasli.

Za vsa dodatna vprašanja smo vam z veseljem na voljo.

Spremljajte nas na Facebooku, Instagramu, LinkdInu in na naši novi spletni strani.