HLB International prejel nagrado IAF ‘Network of the Year’

HLB International, globalna mreža neodvisnih svetovalnih in računovodskih podjetij, je prejela prestižno nagrado 'Network of the Year' na podelitvi nagrad International Accounting Forum, ki je potekala v Londonu. HLB je v svoji skupini imel močno konkurenco drugih omrežij, in sicer Moore Global, RSM International in Russell Bedford International.

Nagrado 'Network of the Year' lahko sicer prejmejo organizacije z več podjetji, ki so v zadnjih 12 mesecih pokazale donosne strategije rasti in se izkazale na ključnih strateških in operativnih področjih. HLB izstopa zaradi svoje globalne rasti, saj je osma največja mreža na svetu, in zaradi svoje inovativne ponudbe, ki jo nudi strankam.

"Veseli nas, da smo prejeli nagrado 'Network of the Year,' Naša rast je dokaz neprestanih prizadevanj in inovativne miselnosti, ki nas poganja. Spodbujanje zaupanja in transparentnosti med našimi strankami po vsem svetu je ključnega pomena za naš uspeh. Tako vzdržujemo visoke standarde kakovosti v celotni mreži in nudimo vrhunske storitve na področju revizije, računovodstva in svetovanja," je dejal Marco Donzelli, globalni izvršni direktor HLB.

HLB FINSERVIS je letos postal neodvisni član HLB INTERNATIONAL. Tone Dolenšek, direktor podjetja HLB FINSERVIS pojasnjuje: "S tem partnerstvom se je za naše podjetje začelo novo obdobje, ki simbolizira naš razvoj od enega izmed vodilnih nacionalnih računovodskih servisov  do podjetja, vpetega v globalno okolje. Novo partnerstvo nam omogoča, da svoje strokovno znanje predstavimo širnemu svetu ter tako širimo svoja obzorja. Po drugi strani pa svojim strankam s tem partnerstvom omogočamo spremljanje najboljših mednarodnih praks, ponujamo podporo celotne mreže ter enostavno širitev na tuje trge."